طراحی نمای شیشه ای ساختمان - نمای شیشه اسپایدر

فروردین ۲۸, ۱۳۹۹by استودیو قاف2

طراحی نمای شیشه ای ساختمان به عنوان یک سبک مدرن در طراحی نما طرفداران خاص خود را دارد. با پیشرفت ماشین آلات ساخت شیشه، کاربرد شیشه در نمای های مدرن ساختمان به طور روز افزونی افزایش یافته است . نمای شیشه ای به وفور در ساختمان های مسکونی ، مجتمع های تجاری ، طراحی نمای هتل ها ، نما و محوطه ترمینال فرودگا ه ها ، طراحی ویلا و اقامتگاه های شخصی مورد استفاده قرار می گیرد.

طراحی نمای شیشه ای  با شیشه های سکوریت فریم لس وسیع، شفاف و مدرن امروزه در ساختمان‏ های صنعتی و مجتمع‏ های اداری بسیار رایج شده است. توجیه‏ پذیر بودن این گونه نماها ،در صورت امکان صرفه‏ جویی در مصرف انرژی و کاهش هزینه‏ ها، و نیز داشتن عملکرد تهویه مطبوع و کمک به تامین انرژی خواهد بود.در سبک معماری مدرن، استفاده از نمای شیشه‏ ‏ای که باعث روشن‏ تر شدن فضای داخلی شده و به ساختمان ظاهری تحسین‏ برانگیز می‏ بخشد رو به افزایش است. نمای شیشه ای علاوه بر فضاهای اداری و تجاری در ساختمان های مسکونی نیز به کار برده می شود.

نمای شیشه ای هتل

ویژگی های طراحی نمای شیشه ای:

  • بالا بردن امنیت و ایمنی ساختمان
  • کنترل کننده صدا
  • جلوگیری ازعبور اشعه ماوراء بنفش
  • بهره وری از انژی خورشیدی
  • تنوع در رنگ
  • نمای شیشه ای نسبت به نماهای دیگر دارای بار مرده کمتری است
  • کاهش هزینه طراحی نما

 

نمای شیشه ای ویلا مدرن

انواع نمای شیشه ای ساختمان ها

نمای فریم لس:

سطح نما دارای شبکه بندی از پروفیل های فلزی است. همانگونه که از اسم این نما پیداست قاب یا فریم دور در این نمای شیشه ای به چشم نمی آید. در حقیقت فریم نما در داخل این شبکه ها قرار می گیرد. فریم های نما دارای لاستیک های مخفی هوابندی و آب بندی می باشند که شیشه به آسانی روی آنها نصب می شود. فریم های نما می توانند در رنگ بندی متنوع باشند. نمای فریم لس در دکوراسیون داخلی و در فضاهای ذاخلی اداری نیز کاربرد بسیار زیادی دارد.

نمای شیشه فریم لس اداری

نما شیشه اسپایدر:

نمای اسپایدر معمولا شیشه لمینت شده ای دارد که از دو لایه شیشه سکوریت تشکیل شده است. نمای شیشه ای اسپایدر در فروشگاه ها و در نماهای تجاری کاربرد بسیار زیادی دارد.نمای شیشه ای اسپایدررا می توان نوعی نمای فریم لس به شمار آورد. در این نما قطعات  شیشه سکوریت  به وسیله یک سیستم ساپورت نقطه ای مستحکم شده. این اتصال دهنده های فلزی عنکبوتی شکل  امکان تشکیل یک نمای شیشه ای سراسری با حداکثر دید را فراهم می سازند. نمای شیشه اسپایدر کمترین میزان استفاده از فریم را با حداکثر دید و حداکثر امکان ورود نور به فضا فراهم میکند. نمای شیشه اسپایدر به وفور در طراحی ترمینال فرودگاه ها یا طراحی نمای مرکز خرید و مراکز تجاری بزرگ به کار برده می شود.

نمای شیشه ای اسپایدر فرودگاه

نمای کرتین وال:

نماهای مدرنی چون کرتین وال ها ،جزییات نصب متفاوتی را طلب میکند. قسمت بیرونی در این نما نه به عنوان یک سازه، بلکه به مانند یک پرده و لایه  پوشاننده عمل می کند.   یک نمای curtain wall  عنوان دیوار نازک و معمولی از جنس آلومینیوم تعریف شده است و حاوی مواد پر از شیشه ، پانل های فلزی یا سنگ نازک است. قاب بندی به ساختار ساختمان متصل است. این نما از ترکیب پروفیل های آلومینیومی بعنوان سازه و لاستیک های آب بندی و هوابندی و اتصالات نصب بوجود می آید.در نمای شیشه کرتین وال  انواع ضخامت های شیشه دوجداره از ۱۸ تا ۴۰ میلیمتر قابل نصب و استفاده می باشد. سطح بیرونی نمای کرتین وال یک نکای سازه ای نیست. از این رو اجرای آن با هزینه کمتر و صرفه جویی در اجرای نمای شیشه ای همراه است.

هزینه اجرا نمای کرتین وال ساختمان

نمای دو پوسته:

برای محافظت ساختمان و عایق بندی در برابر آلودگی صوتی و جوی ،نمای شیشه ای دوم ساختمان می تواند کاربردهای بسیاری داشته باشد. این نوع نما معمولا با فاصله ای چهل سانتی متری از نمای اصلی ساختمان ساخته می شود. در نمای دو پوسته فضایی برای نظافت در بین شیشه نما و جداره اصلی لحاظ و در نظر گرفته می شود.

نمای شیشه ای مدرن

تیم معماری دفتر استودیو قاف توانایی طراحی و اجرای نمای شیشه ای در سرارسر کشور را دارد. تیم مهندس ما پروژه های طراحی و ساخت نمای مدرن را در تهران ، اصفهان ، مازندران ، شیراز ، اهواز ، شاهرود ، کرج، سمنان و سایر نقاط کشور به عهده داشته است. برای مشاوره و طراحی نمای شیشه ای و سایر انواع نمای ساختمان مدرن و تلفیقی با ما تماس بگیرید.

2 دیدگاه

  • سیما قربانی

    جولای 22, 2020 at 9:04 ق.ظ

    سلام . آیا اجرای نمای شیشه ای کرتین وال مشابه نمونه های عکس در ایران امکان پذیر هست؟ در صورت امکان هزینه طراحی و اجرا چقدر هست؟

    پاسخ

    • قاف استودیو

      آگوست 9, 2020 at 10:53 ق.ظ

      بله، محدودیتی از بابت طراحی و اجرا وجود نداره. البته در برخی موارد باید مجوزهای لازم اخذ بشه

      پاسخ

دیدگاه خود را بنویسید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلد الزامی مشخص شده است.